CAFETARIA DE KABOUTER

CAFETARIA DE KABOUTER Wij staan voor vers en kwaliteit!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1846 beoordelingen
22 okt 2021 om 20:01 Bezorging goed en op tijd. Eten goed !!
21 okt 2021 om 19:04 Het gerecht was niet komplot ze waren de championroomsaus vergeten en de maaltijd was koud
20 okt 2021 om 23:46 Wedsrom perfect geregeld en verzorgd
19 okt 2021 om 21:37 Bal gehakt leek wel een stuiterbal, de jus van de bal gehakt zat overal, in de mayonaise in de salade dus niet echt smakelijk, friet was prima
19 okt 2021 om 19:21 Alles was naar wens buiten dat er in de friet Hongaarse goulash een stuk plastic zat
17 okt 2021 om 22:52 Normaal altijd tevreden maar vandaag niet. Soep zal ik hier niet meer bestellen wij hadden zin in soep en vervolgens kregen we soep uit blik dit had ik ook in de winkel kunnen halen en er lag meer soep in de zakjes dan in het kommetje jammer
16 okt 2021 om 7:39 De frieten waren niet gaar en het eten was een half uur te vroeg
15 okt 2021 om 22:46 Eten was niet lekker
14 okt 2021 om 21:04 Na een jaar weer eens besteld, daar de vorige keer alles was foutgegaan, was nu de bestelling weer niet compleet, na 2 telefoontjes en 40 min later werd het restant bezorgd, na de 3e negatieve ervaring zien ze mij daar nooit meer.
11 okt 2021 om 18:04 Heel goed eten en Een prima bezorging.
10 okt 2021 om 19:57 Eten was veel te snel klaargemaakt en niet zo heel lekker Bezorging was daarintegen heel snel. Ook jammer van de bezorgkosten van €8
8 okt 2021 om 18:48 het was bijna 15min te laat . de bestelling klopte niet . en de friet was sterk afgekoeld . we gaan niet meer online gebruik maken .